ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Myymälämme ovat avoinna - Katso poikkeusaukioloajat

Vaatteita kesähetkiin -30% |NAISET | MIEHET |

Kaikki kerralla juhlaan - juhlavaatteet ja lakki ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle

Onnea vastavalmistuvalle! Elämäsi yksi tärkeimmistä juhlista on edessä päin ja haluamme että nautit siitä hymyssä suin. Nyt jos joskus on aika panostaa pukeutumiseen, olethan juhlan päätähti. Upean juhlapäivän kruunaa asu, jossa sinun on mukava ja itsevarma olo.

 

Löydät meiltä juhlaan mekot, puvut ja pikkutakit sekä asianmukaiset asusteet. Tyttöjen asun kruunaa upea laukku tai moderni bleiseri ja poikien puku on täysi vasta sitten, kun oikea kauluspaita ja solmio on löytynyt. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja löydä itsellesi upea juhla-asu, jota voit käyttää valmistujaisjuhlienkin jälkeen. Tutustu juhlatrendien helmiin ja nauti pukeutumisen ilosta tehden se omalla tavallasi. Juhlapukeutuminen on nykyisin vapaampaa ja voit luoda omanlaisen juhla-asusi väreistä, kuoseista ja materiaaleista, jotka ovat sinulle mieluisimpia. Ole rohkeasti oma persoonallinen itsesi myös juhlassa!

 

Valmistuvan juhla-asun kruunaa lakki, onpa se sitten ylioppilaslakki, merkonomilakki tai kaksoistutkintolakki. Löydät meiltä myös lähihoitajalakin sekä ammattilakin, joka käy kaikille keskiasteen tutkinnon suorittaneille. Oman koulutuslinjasi lakki kertoo omaa sanomaansa ja saa sinut erottumaan päivän päätähtenä!

 

Voit tilata niin lakin kuin valmistujaisvaatteesikin helposti verkkokaupastamme. Jos kaipaat apua ostoksillasi, voit myös käydä ostoksilla missä tahansa 11:sta myymälässämme. Myyjiltämme saat tarvittaessa apua vaatevalintojen tekoon ja voit myös hyödyntää korjausompelu-palveluamme, jonka avulla varmistetaan, että asusi istuu vartalollesi kuin hansikas.

Valmistujaislakki kruunaa juhlalookin

Ted Baker kukkamekko 189,00e | Ted Baker tennarit 159,00e | Fredrikson ylioppilaslakki 39,90e

Valmistujaislakki loppuelämäksi

Valmistujaislakki on lakki, jota käytetään vuosikymmeniä ylioppilasjuhlien jälkeenkin. Siksipä löydät valikoimastamme kotimaisen Fredriksonin lakit, joita on valmistettu jo vuodesta 1887 - laadusta tinkimättä. Saman lakkitalon lakki löytyy varmasti vanhempiesi lisäksi myös isovanhemmiltasi ja heidän vanhemmiltaan! Laadukkaat lakit onkin suunniteltu ja valmistettu kestämään läpi koko elämän.  

Fredrikson on yksi Pohjoisen Euroopan suurimmista ja maineikkaimmista lakkitehtaista ja heidän lakkinsa on tunnettu laadusta. Fredriksonin lakit valmistetaan tänäkin päivänä kotimaisena käsityönä ja perinteisiä työtapoja vaalien Viitasaarella. Fredrikson-ylioppilaslakeille onkin myönnetty Avainlippu-merkki, joka takaa sen, että tuote on valmistettu Suomessa. Kotimainen käsityö ja perinteiden vaaliminen takaavat sen, että Fredriksonin lakin ovat laadultaan korkeita nyt ja tulevaisuudessa. 

Ylioppilaslakkien sametti ja vuorikangas tulevat Italiasta, lippa ja Lyyra puolestaan Saksasta. Lippa on laadukasta nahkamassaa, jossa on nahkarouheen lisäksi lateksia ja värjäysaineita. Nykyisellään on saatavilla myös Fredrikson vegaaninen ylioppilaslakki, jonka lippa ei sisällä eläinperäisiä aineita. Vegaanisen lakin lippa valmistetaan PVC-laminoidusta selluloosasta. 

 

Miksi valita Fredrikson-ylioppilaslakki tai -ammattilakki?

  • Fredrikson-lakit valmistetaan käsityönä Suomessa
  • Fredrikson-lakeille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu-tunnus
  • Fredrikson-lakki on siisti ja istuu hyvin päässä
  • Fredrikson-lakki kestää koko elämän

Lakit valmistuvalle: ylioppilaslakit, merkonomilakit, kaksoistutkintolakit

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettuna 21.-22.5. välisen ajan. Voit olla tänä aikana meihin yhteydessä meilitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa