Ladataan kassaa...
Kanta-asiakkaille kuukausittain vaihtuvia etuja | Kirjaudu & lunasta etusi

Tuotepäällikön valinnat: Juhlantain lempityylit

Kekäleen muodin tuotepäälliköt Tuija Viitaniemi ja Tuomas Kekäle poimivat valikoimasta ajankohtaiset suosikkinsa, Juhlantain lempityylit. Nappaa asiantuntijoidemme täsmävalinnat vaatekaappiisi, inspiroidu yhdistelystä ja jaa pukeutumisen iloa yhdessä tuotepäälliköidemme kanssa!


Naisten Juhlantain lempityylit ovat näyttäviä sekä erittäin juhlavia, ja tämän talven loistavat juhlatyylit voidaan luoda niin housuilla, hameella kuin mekollakin. Upeimpia materiaaleja ovat kiiltävät sametti, säkenöivä paljetti, kimmeltävä glitteri ja näyttävä nahka. Tuijan valinnat ovat aikaa kestäviä tuotteita - niin tyyliltään, istuvuudeltaan kuin materiaaleiltaankin.

 

Enemmän on enemmän, kun on juhlatyylistä kyse

"Näyttävä juhlavaate kestää aikaa, sillä kimallus ja glitteri säihkyvät jokaisessa juhlasesongissa - vuodesta toiseen. Lisäksi näyttävimmänkin juhlavaatteen voi pukea arkeen yhdistämällä sen arkisempiin lempivaatteisiin. Yhdistele rohkeasti, vaihtele asusteita ja kenkiä, ja pue juhlavaate arkeen tai töihin vaatekaapin luottokumppaneiden kanssa. Juhlantain upeimmat lempivaatteet ansaitsevat tulla nähdyksi, ja pääsevät ilahduttamaan pukeutumista myös juhlakauden ulkopuolella!"

Miesten Juhlantain lempityylit Tuomas on valinnut pitäen mielessään monikäyttöisyyden, laadukkaat materiaalit ja vaatteiden istuvuuden. Lisäksi Tuomas painottaa, että juhlavaatteet ovat vaatekaapin monikäyttöisiä kulmakiviä, joita voi juhlakauden lisäksi yhdistellä ja käyttää vuoden jokaisena päivänä. 

 

Löydä Juhlantain lempityylisi, jossa loistat omana itsenäsi

"Pikkujouluihin ja muihin talven juhliin laadukkaan bleiserin ja huippumukavan, joustavan kauluspaidan yhdistelmä on paitsi varma valinta, myös erityisen miellyttävä päällä. Rennompiin iltamenoihin monikäyttöisen bleiserin voi pukea neuleen kanssa. Pukeudu loppuvuoden rentoihin illanviettoihin lempivaatteisiin, jotka tuntuvat mukavalta ja jotka ilahduttavat sinua vuoden jokaisena päivänä."