Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |

Tuotepäällikön valinnat: Juhlantain pidetyimmät

Kekäleen muodin tuotepäälliköt Tuija Viitaniemi ja Tuomas Kekäle poimivat valikoimasta ajankohtaiset suosikkinsa, Juhlantain pidetyimmät. Nappaa asiantuntijoidemme täsmävalinnat vaatekaappiisi, inspiroidu yhdistelystä ja jaa pukeutumisen iloa yhdessä tuotepäälliköidemme kanssa!


Naisten Juhlantain pidetyimmät

Naisten muodin tuotepäällikkö Tuija on poiminut Kekäleen valikoimasta Juhlantain pidetyimmät - upeita juhlamekkoja, tyylikkäitä bleisereitä ja hurmaavia hameita, asusteita unohtamatta. Juhlan pidetyin tyyli on sellainen, joka saa sinut loistamaan omana itsenäsi. Poimi inspiraatiota ja yhdistelyvinkkejä kevään ja kesän juhlapukeutumiseen!

"Vaaleissa sävyissä on erityisen ylellinen tunnelma ja kokovaalea juhla-asu näyttää tyylikkäältä. Yhdistele asuun vaaleaa hiekkaa, luonnonvalkoista tai metallinhohtoista beigeä."

"Juhlantai-tyylin värivalinta saa olla pirteä! Yhdistele punaisen eri sävyjä rohkeasti keskenään - erityisen ihanalta näyttää oranssinpunaisen ja pinkin yhdistelmä - tai rauhoita kirkkaita värejä vaaleilla sävyillä."

"Sininen on paitsi erityisen trendikäs myös aina ajaton klassikkoväri kesän juhlissa. Seesteisen sininen värimaailma toimii niin näyttävissä jakkupuvuissa kuin herkissä kukkamekoissakin."

Katso kaikki tuotteet:


Miesten Juhlantain pidetyimmät

Miesten muodin tuotepäällikkö Tuomas on poiminut valikoimasta Juhlantain pidetyimmät tyylit - tyylikkäät puvut sekä niihin yhdisteltävät kauluspaidat ja asusteet. Puku on juhlatyylin pidetyin ja monikäyttöisin klassiko, joka toimii juhlasta juhlaan eri tavoin yhdistelemällä. Nappaa pukutärpit sekä yhdistelyvinkit, ja inspiroidu juhlapukeutumisesta!

"Tässä puvussa yhdistyvät mukavuus ja tyyli. Puvun materiaali on joustavaa ja ryhdikästä jerseytä - tyylikäs mutta yhtä mukava kuin collegeasu. Vaalean hiekkainen sävy sopii erinomaisesti kesän juhliin."

"Ripaus pellavaa ja laadukasta villaa tuo pukuun keveyttä ja hengittävyyttä, sekä luo pintaan kiinnostavan tekstuurin. Kiinnostavilla asusteilla voit tuoda omaa persoonaasi esiin."

"Tummansininen puku on todellinen juhlapukeutumisen klassikko, joka toimii juhlaan kuin juhlaan. Viimeistele tyyli liivillä ja kauluspaidalla sekä asusteilla mielesi mukaan."

Katso kaikki tuotteet: