Kotimaista vaatekauppaa jo vuodesta 1957Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiinNopea toimitus 2-3 arkipäivää


Ajatuksemme

Mitä muutkin sanoo, turhan hieno minulle, liian uusi, liian vanha, onkohan edes muodissa. Kuulostaako tutulta? Niin hassulta kuin luvan saaminen itselle mieluisten vaatteiden pitämiseen tuntuukin, meistä jokainen sitä tasaisesti tarvitsee. Meille kaikille, mustaa valkoisella: On ihan ok viihtyä vaatteissaan.

Me olemme vaateketju, joka uskoo tyylikkyyden tulevan sisältä päin. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Haluamme auttaa kaikenlaisia persoonia löytämään oman tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi. Kysymme, kuuntelemme, neuvomme, ehdotamme - että sinäkin löytäisit vaatteita, joissa viihdyt. Sillä eron huomaa. Sekä sinä että ihmiset ympärilläsi. 

Näiden arvojen pohjalle rakennamme tarinaamme.


Karjalaista kauppahenkeä


Olemme tottuneet tekemään töitä menestyksemme eteen, saamatta mitään ilmaiseksi. Kunnioitamme asiakkaitamme, mutta annamme mutkattoman luonteemme näkyä palvelussamme. Jokainen meistä on kuin karjalainen kauppias parhaimmillaan: Reipas, rehti ja aina valmiina auttamaan.Aitoja kohtaamisia ja asiantuntevaa palvelua
 
Välitämme työkavereistamme, heidän mielipiteistään sekä ajastaan. Sama koskee myös asiakkaitamme. Yhdessä olemme kuin perhe. Olemme avoimia, oikeudenmukaisia, rehellisiä ja lojaaleja vaikeissakin tilanteissa. Juhlimme menestystä ja selviämme haasteista yhdessä, ylpeänä omasta yhteisöstämme.


Positiivista vaikuttamista
 
Ymmärrämme valintojemme vaikuttavan myös meitä ympäröivään yhteiskuntaan sekä tuleviin sukupolviin. Kannamme vastuumme niin ympäristön, ihmisten kuin talouden näkökulmasta ja pyrimme kaikissa toimissamme mahdollisimman positiiviseen vaikutukseen.


Pukeutumisen iloa
 
Elämme ja hengitämme muotia. Intohimomme laatupukeutumista kohtaan näkyy vahvana osaamisena, jatkuvana kehittymisenä sekä ymmärryksenämme asiakkaan yksilöllistä tyyliä kohtaan. Omalla innostuneisuudellamme saamme muutkin ihmiset löytämään pukeutumisen ilon.
 
Tervetuloa palveltavaksi!
 
Täällä voit lukea lisää tarinastamme ja siitä, kuinka kaikki alkoi. 

Charmi asiakasohjelma
Asiakaspalvelu