ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Vain tänään: Makian normaalihintaiset tuotteet -30%

NAISET | MIEHET | LAPSET

 

Vain tänään: KN Kati Niemi asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Balmuir vaatteet & asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Kipin kapin ALE-ostoksille

Nyt jos koskaan kannattaa ottaa mukava asento sohvalla, unohtaa hetkeksi myllertävä maailma ja syventyä shoppailun syövereihin. Täydensimme ALE-kategorioitamme kauden muodikkailla uutuuksilla, jotka taipuvat niin kotitoimistoon, kotoiluun kuin myöhemmin arjen uusiin seikkailuihin. Löydät ALEsta satoja merkkituotteita huippuedullisin hinnoin - sitten eikun ostoskoria täyttämään! 

Naisten brändejä ALE:ssa:

Lasten brändejä ALE:ssa:

Miesten brändejä ALE:ssa:

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa