ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Vain tänään: Makian normaalihintaiset tuotteet -30%

NAISET | MIEHET | LAPSET

 

Vain tänään: KN Kati Niemi asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Balmuir vaatteet & asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Tämän kampanjan piti juhlistaa lempivaatteita.

Sisältö muuttui, sillä nyt läheisemme kaipaavat huomiotamme paljon enemmän.

 

Olimme suunnitelleet kevään korville kampanjan, jonka keskiössä olivat lempivaatteet. Kampanjan nimi oli napakasti: Pidän Sinua. Lempivaatteet kun ovat sellaisia, että mitä enemmän niitä pidämme, sitä enemmän niistä pidämme. Ymmärrettävästi mielessä pyörii tällä hetkellä lempivaatteiden sijaan lempi-ihmisemme, joista olemme vallitsevan tilanteen vuoksi huolissamme.

Muutimme kampanjamme, sillä nyt läheisemme kaipaavat huomiotamme paljon vaatekaappiamme enemmän, ehkä jopa enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Siksipä kampanjanne nimikin muuttui muotoon Pidän Sinusta, sillä se on lempivaatteiden sijaan omistettu lempi-ihmisillemme. Uskomme kuitenkin, että lempivaatteilla ja -ihmisillä on paljonkin yhteistä. Ne molemmat saavat meidät hymyilemään ja tuovat esiin parhaimmat puolemme. Niiden kohdalla emme laske määrää vaan ihastelemme laatua. Tämän vuoksi, ne kestävät rinnallamme karikoista huolimatta. Molempiin voimme luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Kun löydät elämääsi jotain niin ainutlaatuista, vaali sitä huolella. Kerro tänään läheisillesi ne sanat, jotka sanomme aivan liian harvoin.

 

Juuri nyt meillä on tehtävä: suojella omia lempi-ihmisiämme. Sosiaalisten kontaktien määrän rajoittamisella voimme kaikki yhdessä ehkäistä viruksen leviämistä ja turvata meille rakkaiden ihmisten terveyden sekä auttaa niitä, jotka kuuluvat riskiryhmään. Näiden lisäksi autamme myös heitä, jotka työskentelevät tällä hetkellä meidän muiden hyvinvoinnin vuoksi sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Ollaan siis kotona, vaikka se saattaakin tuntua haastavalta, kun kevätaurinko paistaa ikkunan takana. Tehdään se kuitenkin lempi-ihmistemme puolesta. Vaikka fyysisesti joudumme olemaan kaukana, pyritään olemaan henkisesti entistä lähempänä.

Vaikka nyt ei olekaan oikea hetki kokoontua yhteen kahvipöydän äärelle, voimme olla kontaktissa muilla tavoilla. Kirjoita kirje ystävälle, kenelle et ole jutellut aikoihin. Soita isovanhemmalle ja rupattele mukavia. Lähde nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja nappaa ystävä seuraksesi puhelimen välityksellä. Nyt on aika niille sanoille, jotka sanomme liian harvoin. Kerro lähimmäisillesi että pidät, välität, olet huolissasi tai ikävöit. Kerro että he saavat sinut hymyilemään tai tuovat parhaat puolesi esiin.

 

Ollaan juuri tänä keväänä erityisen läsnä toisillemme.

#LempiIhmistenPuolesta

 


6.-12.4. Kotimaisten brändien viikko

Tällä viikolla haluamme nostaa jalustalle joukon upeita suomalaisia brändejä, joista pidämme erityisen paljon. Brändejä, jotka kotimaisella osaamisellaan pukevat suomalaisia laadukkaasti vuodesta toiseen. Brändejä, joiden toivomme selviytyvän tämän kriisin keskellä.

 

Suosimalla kotimaisia yrityksiä ja brändejä tänä haastavana aikana, pidämme huolen siitä, että taloutemme pysyy vakaammalla pohjalla. Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden valitseminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan - jokaisella meistä on valta vaikuttaa ostopäätöstemme kautta.​ Ostamalla suosikkibrändeiltäsi tai vaikka tutustumalla täysin uuteen, turvaamme työpaikat ja yritysten toiminnan jatkossakin. 

Yritysten tilanteet vaihtelevat, mutta olemme varmasti yhtä mieltä siitä, että kaikilla on juuri nyt vaikeaa. Jos siis kaipaat kevääseesi uutta vaatetta tai mitä tahansa muuta, suosi kotimaista ja tue samalla suomalaista työtä. Yhdessä olemme vahvempia!

 

#PidänSinusta #Vastuullisuusteko #SuosiKotimaista #TueSuomalaistaTyötä


Heidän puolesta, jotka pitävät huolen meistä kaikista.

Poikkeuksellisen tilanteen edessä vaikeaa on erityisesti heillä, jotka työskentelevät meidän muiden hyvinvoinnin vuoksi, altistaen terveytensä päivittäin. Mitä useampi meistä sairastuu, sitä vaikeammat ajat ovat terveydenhuollon ammattilaisilla, jotka pyrkivät turvaamaan meistä jokaisen terveyden. Lääkärit, hoitajat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset kuormittuvat jo nyt työssään poikkeuksellisen paljon. 

Selvitimme Sairaanhoitajaliitosta, miten voisimme parhaiten auttaa heitä, jotka pitävät huolen meistä kaikista muista. Meille kerrottiin, että suurimman avun voisimme antaa toimittamalla henkilökunnalle taukoeväitä. 

Sairaaloiden kahvilat ovat suljettuina epidemian takia ja kiire työvuoroissa on niin kova, ettei syömään ole aikaa lähteä. Samaan aikaan paikalliset ravintolat ovat tiukilla rajoitusten ja asiakaskadon takia. Yhdistämällä nämä kaksi ongelmaa, syntyi kampanja, jonka avulla saamme tuettua sekä hoitohenkilökuntaa että paikallisia ravintoloita tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Jokaisesta 30.3.-5.4. tehdystä tilauksesta taukoeväät hoitajalle - tule kanssamme tekemään hyvää

  • Toimitamme jokaisesta Kekäleen verkkokaupasta 30.3.-5.4. ajalla tehdystä tilauksesta yhden ruoka-annoksen per tilaus.
  • Ruoka-annokset toimitetaan Kekäleen myymäläpaikkakuntien tai lähialueiden sairaaloihin taukoeväiksi hoitohenkilökunnalle.
  • Taukoeväät valmistaa paikalliset ravintolayritykset, joiden toimintaa tahdomme tukea näinä vaikeina aikoina. Rakkaudella taukoeväitä valmistaa Local Bistro Joensuussa, Avot Sie! Lappeenrannassa, Xoco`s Turussa, Ramin Konditoria & Leipomo Mikkelissä, Ståhlberg Home Bakery & Cafe Tampereella, Ravintola Tammisto Vantaalla, Ravintolakortteli Oulussa, Fat Lizard Helsingissä sekä Caffitella Bakery Shop Jyväskylässä. 
  • Toimitamme taukoeväitä yhteistyöravintoloiden kanssa seuraavien kaupunkien sairaaloihin: Turku, Jyväskylä, Lappeenranta, Mikkeli, Joensuu sekä Oulu. Vantaalla taukoeväät toimitetaan Vanhus- ja vammaispalvelun toimipisteeseen, Tampereella Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin ja Helsingissä Lastenklinikan hoitohenkilökunnalle.
  • Lahjoitettavat taukoeväät jaetaan tasaisesti sairaaloiden kesken, jossa sairaalan henkilökunta vastaa eväiden jakelusta eteenpäin osastoille. Ensimmäiset taukoeväät toimitetaan perjantaina 3.4. Seuraava toimitus on paikkakunnasta riippuen joko 8.4. tai 9.4. 

Taukoeväitä valmistavat yhteistyöravintolat:

Tehdessäsi 30.3.-5.4. välisenä aikana tilauksen verkkokaupassamme tuet siis kolmea eri tahoa: sairaaloiden hoitohenkilökuntaa, paikallisia ravintolayrityksiä sekä kotimaista Kekäle-vaateketjua. Ja toki toivomme, että ostoksesi ilahduttavat myös sinua, tuoden piristystä muuttuneen arjen keskelle. Yhdessä olemme vahvempia! 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tämän piti olla kampanja, jonka keskiössä on lempivaatteet. Sellaiset, joista pidämme kokoajan enemmän, mitä enemmän niitä pidämme. Sen sijaan haluamme omistaa tämän kampanjan lempi-ihmisille Uskomme, että lempivaatteilla ja -ihmisillä on paljonkin yhteistä. Ne molemmat saavat meidät hymyilemään ja tuovat esiin parhaimmat puolemme. Niiden kohdalla emme laske määrää vaan ihastelemme laatua. Tämän vuoksi, ne kestävät rinnallamme karikoista huolimatta. Molempiin voimme luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Kun löydät elämääsi jotain niin ainutlaatuista, vaali sitä huolella. Kerro tänään läheisillesi ne sanat, jotka sanomme aivan liian harvoin. #PidänSinusta

Henkilön Kekäle (@kekale_fi) jakama julkaisu

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa