ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Myymälämme ovat avoinna - Katso poikkeusaukioloajat

Juhlantai - vaatteita monenlaiseen juhlaan -30% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

muoti 2020muoti 2020

Kevään 2020 trendikatsaus - Kevätmuodin uudet tuulet 

Uusi sesonki ja uusi vuosikymmen tarkoittavat uusia mielenkiintoisia trendejä ja tuulia. Kevään kynnys on erityisen luovaa aikaa. Aika kannattaa käyttää hyödyksi myös oman pukeutumisen kannalta. Aloita tutustumalla kevään uusiin trendeihin ja käy vaatekaappisi läpi ajatuksella. Nyt tehdään päätökset sen suhteen, millainen vaatevuosi on edessä päin. Saatat ihastua ikihyviksi uuteen väripalettiin, harkita vaatevarastosi uudistamista tai löytää trendin, joka tuntuu juuri sinulta. Tai ehkäpä kaapistasi löytyy jotain unohdettua, mutta juuri nyt ajankohtaista joka pääsee uudelleen tehokäyttöön. Oman vaatevaraston läpikäyminen uuden sesongin kynnyksellä on järkevää myös siksi, että näet paremmin todelliset vaatetarpeesi. Joskus yksi tai kaksi vaatekappaletta saa vanhatkin vaatteet kukoistamaan ja tuovat kevään pukeutumiseen kuin varkain. 

 

Naisten ja miesten muoti on kuluvina vuosina ollut monimuotoista, runsasta ja mielenkiintoista, eikä tämä fakta tule muuttamaan vuonna 2020. Uusi vuosikymmen starttaa vahvana ja tuo mukanaan uuden, raikkaamman ja vaaleamman väripaletin, laadukkaita materiaaleja sekä mielenkiintoisia kuoseja sekä yhdistelmiä. Kokosimme sinulle alkuvuoden trendit pähkinänkuoreen, jotta voit inspiroitua ja poimia niistä mieluisat omaa tyyliäsi piristämään. 


Käytä kevään luovuus hyödyksi ja uudista vaatekaappiasi ajatuksella: poimi trendien joukosta itsellesi mieluisimmat ja mieti miten ne taipusivat mahdollisimman hyvin omiin tarpeisiisi.


Kokovalkoinen ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä. Nyt yhdistellään luonnonvalkoista raikkaan valkoiseen ja maustetaan kokonaisuutta syvillä ruskean sävyillä. Tämä asukokonaisuus näyttäisi uskomattoman hyvältä esimerkiksi ruskean nahkatakin kanssa!

Neulepaita & Farkut Selected Homme

Kevätmuoti 2020 - herkulliset muotivärit

Uuden vuosikymmenen väripaletti on jakautunut kahtia. Toisaalta se on neutraali, harmooninen ja jopa hillitty. Toisaalta mukana on paljon uudenlaisia sävyjä, jotka tekevät pukeutumisesta mielenkiintoista ja vivahteikasta. Vuoden 2020 väripaletista löytyy:

 

  • Kevään kestosuosikkeja pastelleja, kuten raikasta vaaleansinistä, pirteää vaaleankeltaista sekä hempeää vaaleanpunaista
  • Syviä ja mielenkiintoisia murrettuja sävymaailmoja, kuten punertavaa terracottaa, metsänvihreää ja khakia, joita harvoin nähdään keväällä
  • Maitomaisia ruskean sävyjä, kuten nudea, hiekkaa ja kamelia, jotka ovat syrjäyttäneet kylmemmät perussävyt kuten harmaan
  • Jännittäviä uusia värejä, kuten kellertävää oranssia ja vihreää, töpäkkää oranssinpunaista sekä viileää violettia
  • Yllättävän paljon mustaa kevät- ja kesäsesonkiin

 

Pidä silmällä myös tätä: Väri-instituutti Pantone valitsee joka vuosi vuoden värin, joka on erityisen trendikäs ja ajankohtainen. Vuonna 2020 väri on nimeltään Classic Blue. Nimensä mukaisesti sävy on hyvin klassinen, raikas sininen. 

 


Valitse muotivärien joukosta ne, jotka miellyttävät juuri sinun silmääsi. Osta uutta mielenkiintoista väriä sellaisessa muodossa, jossa tiedät sen päätyvän taatusti käyttöön. 


Näin yhdistelet kevään trendivärit upeiksi asukokonaisuuksiksi

Mielenkiintoisen väripaletin lisäksi uutta on värien mielenkiintoinen yhdistely – unohda säännöt ja lähde kokeilemaan mitä yllätyksellisempiä värejä keskenään. Saatat yllättyä miten raikas kokonaisuus on, kun et ole käyttänyt liikaa aikaa tarkkaan mätsäilyyn.  Hieman epäsopivat värit saattavatkin toimia täydellisesti keskenään ja muodostaa upean kokonaisuuden. Kokeile myös raikkaan keväisiä pastelleja yhdessä mausteisten ja syvien sävyjen kanssa. Paahteinen terracotta yhdistyy upeasti murrettuun vaaleansiniseen. Khaki puolestaan on suloinen yhdistelmä vaaleanpunaisen kanssa, mutta yhdistyy saumattomasti myös uusiin, kellertävän oransseihin sävyihin.

 

Sävy sävyyn -pukeutuminen on nyt kuumempaa kuin koskaan. Tyylin ydin on yhdistellä saman sävyisiä vaatteita keskenään - ja tarkoitamme nyt muutakin kuin suomalaisten suosimaa kokomustaa! Kokonainen asu koottuna esimerkiksi vihreiden tai terracotan sävyjen ympärille on näyttävä ja täydellisesti ajan hermolla. Vaaleiden sävyjen ystävää rohkaisemme pukeutumaan päästä varpaisiin valkoisen, nuden ja hiekan sävyihin. Laadukkaat materiaalit sekä ryhdikkäät, mutta väljähköt mallit toimivat parhaiten vaaleiden sävyjen kanssa.

Hyvästele arkailu ja yhdistele vaatteita monipuolisesti. Kevyt hame näyttää alkukeväästä upealta muhkean neuleen ja saappaiden kanssa, mutta yhdistyy lämpimien säiden tullen upeasti tennareihin ja t-paitaan.

Hame 119,00e Samsoe & Samsoe | Neule Mos Mosh | Nahkasaappaat 179,00e Blue on Blue

2020 vaatetuksen top-trendit

Vuosi 2020 on trendien puolesta yltäkylläistä. Kaikkeen ei voi eikä kannatakkaan lähteä mukaan, mutta laajaan tarjontaan kannattaa suhtautua uteliaasti - saatat löytää uutta potkua pukeutumiseen. Listasimme alle muutamia kattotrendejä, joita kannattaa pitää silmällä ajankohtaista vaatekaappia kasatessa. 

Menneiden vuosikymmenien tuulahdus tuo pukeutumistrendeihin uusia ulottuvuuksia

Menneiden vuosikymmeninen vaikutteet näkyvät vahvasti ja tuovat raikkaita tuulahduksia vuoteen 2020. 70-luvulta napataan haalarit, jotka asusteita vaihtamalla muuntuvat arjesta juhlaan. 80-luvulta puolestaan löydetään voimakkaat olkapäät sekä näyttävät puhvihihat, jotka säväyttävät etenkin naisten paitapuseroissa ja mekoissa. Ysäriltä poimitaan minimalistisia vaikutteita, minihameita sekä logojen käyttöä vahvoina pintoina.

Herkät mutta näyttävät kuosit dominoivat vaatteissa vuonna 2020

Kuosilliset vaatteet ovat olleet trendikkäitä jo pitkään, vain aiheet vaihtuvat ja muuttavat muotoaan. Vuoden 2020 alkupuoliskolla näkyy paljon hienostuneita kukkakuoseja, vahvoja graafisia kuoseja, pilkkuja sekä tyyliteltyjä eläinkuoseja.

 

Voit yhdistellä kuoseja yhteen sointuvien sävyjen kanssa tai keskenään, pukeutua samaa kuosia olevaan ylä- ja alaosaan tai tuoda lempikuosiasi asuun vain vähän, vaikkapa kaulalle kiedottavan huivin muodossa. 

Tiedostava kuluttaja suosii laadukkaita vaatteita

Laadukkaat, aikaa kestävät vaatteet ovat nyt trendikkäämpiä kuin koskaan, sillä tiedostava ja järkevä kuluttaminen on yksi uuden vuosikymmenen megatrendeistä. Suosittelemme siis keskittymään nopeasti vanhenevan pikamuodin sijasta vaatteisiin, jotka ovat ihania myös muutaman vuoden päästä. Hetken ostohuuman sijaan nyt panostetaan ajattomiin klassikoihin kuten istuvaan jakkuun tai puvuntakkiin, suoriin farkkuihin tai ainatrendikkääseen trenssitakkiin. Näitä vaatteita haluat käyttää vielä vuosia ostopäätöksen jälkeen. 

 

Onko sinulle epäselvää, miltä laadukas vaate näyttää ja tuntuu? Lue lisää aiheesta ja opettele tunnistamaan laadukas vaate jo ennen ostopäätöstä.

Uusi väljempi siluetti ihastuttaa trenditietoisia

2010-luvun alku suosi ihonmyötäisiä, jopa tiukkoja vaatteita. Uusi vuosikymmen puolestaan suosii väljempiä silhuetteja sekä volyymia vaatteissa. Housujen lahkeissa saa olla leveyttä, mekkoissa rentoa väljyyttä sekä takeissa runsautta. Todellinen trendiniekka kokeilee vuonna 2020 puhvihihaista paitapuseroa, oversize-bleiseriä tai vaikkapa väljää midimekkoa. Oversize-trendiin hurahtaneet yhdistelevät väljiä vaatekappaleita myös sulavasti keskenään. Jos väljät silhuetit tuntuvat vierailta, suosi hyvin istuvia vaatteita, jotka kuitenkin laskeutuvat kauniisti.


Valtatrendeihin ei ole pakko lähteä mukaan, mutta ne auttavat ymmärtämään sitä, millainen valikoima vaatekaupoista tällä hetkellä löytyy.


Athleisure eli sporttiset vaatteet ovat tulleet jäädäkseen

Athleisure eli muodikkaat sporttivaatteet jatkavat suosiotaan. Pukeutumisen mukavuutta priorisoidaan nyt ehkä enemmän kuin koskaan, joka selittää trendikkäiden, mutta mukavien vaatteiden suosion. Lenkkarit, sporttiset legginsit ja hupparit käyvät lenkkipolun lisäksi siis mainiosti myös osaksi arkiasuja, kunhan olet tarkkana yhdistelyn kanssa. Kokeile yhdistää ronskin kokoiset lenkkarit herkän hameen tai puvun housujen kanssa tai sujauta collegepaita osaksi toimistotyyliä pukemalla se kauluspaidan kanssa. Hupparin ja villakangastakin liitto on ollut takuuvarma jo muutaman sesongin ja se toimii moitteetta edelleen.

Paitatakki on yksi kevään suurimmista trendeistä. Ryhdikäs takki sopii niin sisä- kuin ulkopukeutumiseen ja kestää aikaa, kun valitset sen itsellesi mieluisassa värissä sekä laadukkaassa materiaalissa. 

Paitatakki 99,95e Makia | T-paita Ted Baker | Housut 139,00e Ted Baker | Tennarit 129,95e Tommy Hilfiger

Katse kohti laadukkaita materiaaleja

Laadukkaiden luonnonmateriaalien suosiminen ostoksilla on yksi megatrendi itsessään, eikä siltä ole voinut lähivuosina välttyä. Heikkolaatuiset ja hiostavat polyesteritrikoot ja nyppyyntyvät akryylineuleet jäävät päivä päivältä enemmän menneisyyteen, varsinkin jos suuntaat ostoksille muualle kuin pikamuodin pariin.

 

Farkuissa suositaan ryhdikästä puuvillaa, neuleissa pehmeitä villalaatuja ja mekoissa viskoosia. Laadukkaisiin materiaaleihin halutaan satsata useasta syystä: ne ovat miellyttäviä yllä, pysyvät oikeanlaisella hoidolla pitkään käyttökuntoisina ja näyttävät yksinkertaisesti paremmilta.


Kun kerran tutustuu laadukkaisiin materiaaleihin, ei ole enää paluuta takaisin. Vaatteet tuntuvat ja näyttävät uskomattoman erilaiselta, kun ne on valmistettu paremmin.


Tuleva vuosi tuo tullessaan kevätsesonkiin sopivia luonnonmateriaaleja kuten pellavaa, joka on erittäin trendikäs ja suosittu valinta. Pellavapaidat saavat nyt olla rennosti rutussa ja huolettoman näköisiä, sitähän me perimmiltään pellavaisissa vaatteissa rakastammekin. 

 

Pellavan lisäksi helppohoitoinen ja joustava silkki, vastuullisemmin tuotettu luomupuuvilla, kierrätetyt materiaalit sekä ainavarmat villalaadut nostavat päätään. Kurkkaa vaateostoksilla pesulappua ja fiilistele sitä, miltä laadukkaat materiaalit tuntuvat päällä.

 

Voit lukea lisää vaatetusmateriaaleista, niiden käyttötarkoituksista ja hoito-ohjeista pienestä materiaalioppaastamme!

 

Tervetuloa ostoksille - verkkokauppaamme saapuu ajankohtaisia uutuuksia päivittäin!

Kaipaatko apua oman persoonallisen tyylisi löytämisessä?

 

Varaa aikasi maksuttomaan stailaustuokioon pukeutumisneuvojan kanssa, joka ratkaisee tyylipulmat puolestasi. Pukeutumisneuvoja voi auttaa sinua löytämään oman uniikin lookkisi sekä budjetillesi ja vartalollesi sopivat vaatteet niin toimistoon, treffeille kuin teatteriinkin. Kaksinkeskeinen stailaushetki myyjämme kanssa on todellista luksusta, mutta sen avulla säästät myös aikaa ja vaivaa.

 

Saat yhdellä kertaa uutta inspiraatiota pukeutumiseen trendiaakkosten asiantuntijoiltamme sekä voit tehdä hankintoja täydentämään olemassa olevia vaatteitasi. Lue lisää Personal Shopper -palvelustamme!

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettuna 21.-22.5. välisen ajan. Voit olla tänä aikana meihin yhteydessä meilitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa