Ladataan kassaa...
Vaatelöytöjä jopa -50% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Lempivaatevalmentajan vinkit: Pellavavaatteet kesään

Kesälläkin pukeudutaan pidetyimpiin lempivaatteisiin, joissa voi ottaa kesän kevyen rennosti. Pellavan keveys, hengittävyys ja huoleton tyylikkyys sopii täydellisesti kepeisiin kesähetkiin. Pellava pitää viileänä helteisimpinäkin päivinä ja laadukasta pellavavaatetta käytät taatusti myös kesästä toiseen - todellista lempivaatepotentiaalia.

Vastaus kesäpukeutumisen pulmiin: Kesän pidetyin pellava

Kesän pukeutumiseen mahdollisuutensa, ja toisaalta haasteensa, tuovat lämmin sää, erilaiset tilaisuudet ja kesän monet menot. Vastaus kesäpukeutumisen pulmiin voi löytyä vaatteen materiaalilapusta - bongaa pellavat! Kesän pidetyin pellava on kepeä ja monikäyttöinen, sen ominaisuudet ovat kesäpukeutumisessa vailla vertaansa ja se muuntautuu näppärästi toimistolta terassille ja mökiltä taas töihin.

Moni suhtautuu edelleen pellavaan epäluuloisesti: sen pelätään olevan hankala materiaali tai näyttävän epäsiistiltä. On aika murtaa myytit - lue Lempivaatevalmentajan vastaukset ja vinkit, miten pellavavaatteita voi pukea ja hoitaa. Nappaa neuvot talteen ja nauti pidetyimmistä kesähetkistä pellavissa!

Mihin pellavaatteita voi pukea?

Kysyisimme ennemmin, mihin ei. Pellavavaatteet ovat monikäyttöisiä ja helppoja lempivaatteita, jota ovat vakiinnuttaneet paikkansa kesägarderobissa. Pellava tuo ihanaa keveyttä niin loma- kuin työpukeutumiseen, ja toimiipa se upeasti myös kesän juhlissa.

 

Miten pukeutua kesälomalle?

Vietät kesälomaa sitten rannalla, mökillä, puutarhaa hoitaen tai kaupungilla pörräten, on pellava ihana materiaali kaikkiin kesän pidetyimpiin hetkiin. Suosi lomavaatteissa 100% pellavaa tai esimerkiksi pellavan ja puuvillan tai viskoosin sekoitteita, jotka ovat ilmavia, hengittäviä ja keveitä pakata mukaan.

Kesäloman suosikkeja ovat isot pellavapaidat, lyhythihaiset pellavaiset kauluspaidat, pellavashortsit, väljät pellavahousut ja rennot pellavamekot. Pukisimme mekot ja paitikset rentojen varvassandaalien, aurinkolasien ja korilaukun kanssa, tai yhdistäisimme vaalean sävyiset pellavapaidan ja -housut lomaunivormuksi.

 

Miten pukeutua kesällä töihin?

Kesän työpukeutumisessa keskeisessä roolissa ovat nimenomaan materiaalivalinnat. Pukeutumalla pellavaan ei tuskastuta istua toimistolla tai tapaamisissa helteisempinäkään päivinä. Työpukeutumiseen voi poimia pellavavalikoimasta ryhdikkäämpiä leikkauksia ja erilaisia sekoitemateriaaleja, joissa pellavan kanssa on käytetty esimerkiksi villaa, viskoosia tai puuvillaa.

Suosi pellavasekoitteisia bleisereitä ja jakkupukuja, ryhdikkäitä housuja, kauniisti leikattuja mekkoja tai paitapuseroita, sujauta jalkaan tennarit ja nappaa työlaukku kainaloon.

 

Miten pukeutua kesän juhliin?

Pellava on suosittu materiaali myös kesän juhlissa, eikä suotta - mikä olisikaan parempaa kuin juhlia elämän merkittäviä hetkiä mukavuudesta tinkimättä. Kesän juhlissa kukoistat kauniissa leikkauksissa, upeissa kuoseissa tai hillityn tyylikkäissä väreissä. Pellavaa ja pellavasekoitteita on tarjolla niin juhlavissa mekoissa, bleisereissä, housuissa, kauluspaidoissa kuin miesten puvuissakin.

Tyylikäs kokonaisuus luodaan myös asustamalla pellavavaatteet juhlaan sopivasti. Lisää simppelimpään asuun näyttävät korut, kauniit kengät ja juhlava laukku. Pellavapuvun kanssa voi jalkaan sujauttaa tyylikkäät loaferit ja viimeistellä kokonaisuuden pellavaisella solmiolla tai taskuliinalla. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä, joilla sama pellavavaate toimii niin mökille kuin kesän juhliinkin.

Asut vasemmalta oikealle: Pellavatoppi, Freequent. https://www.kekale.fi/part-two-naisten-hame-getia-skirt-black, Part Two. Sandaalit, Scholl. Aurinkolasit, A. Kjaerbede. | Pellavamekko, Sinnuu. Korilaukku, Mifuko. Kengät, UGG. | Neulostoppi, Mos Mosh. Housut, Freequent. Sandaalit, Scholl.

Naisten laaja pellavavalikoima pidetyimpiin kesähetkiin

Naisten kattavasta pellavavaatteiden valikoimastamme löydät niin ihanat pellavamekot, väljät pellavahousut, kauniit puserot kuin trendikkäät pellavaliivitkin. Löydä omat lempivaatteesi kesän kepeisiin hetkiin - selaa ihanimmat pellavauutuudet alta tai katso koko pellavavalikoima TÄÄLTÄ.

Asut vasemmalta oikealle: Pellavapaita, Matinique. Housut, Only & Sons. Tennarit, New Balance. | Lyhythihainen paita, Selected Homme. Farkkushortsit, Only & Sons. Sandaalit, Scholl.

Rypistyykö pellava?

Vastaus on kyllä - mutta mitä väliä! Pellavan luonteeseen kuuluu, että sen pinnassa on ryppyä, rakennetta ja struktuuria. Älä siis turhaan pelkää ryppyjä, vaan nauti pellavan kaikista ihanista ominaisuuksista.

 

Miten pellavaa hoidetaan?

Kuten kaikkia vaatteita, voi pellavaakin tuuletella käyttöjen välissä, jotta pesuväli pitenee ja siten kuluttaa vaatetta (sekä luontoa) vähemmän. Pesun ollessa ajankohtainen, kurkkaa pesulappuun. Pellavavaatteen pesuohjeeseen voivat vaikuttaa muun muassa mahdolliset sekoitteena käytetyt materiaalit sekä kankaan kudontatapa, joten pesulapun ohjeita tulee noudattaa huolella.

Pellavavaate voi kutistua hieman ensimmäisessä pesussa, yleensä noin 5-7%. Jos asetut kahden koon välille, suosittelemme valitsemaan näistä suuremman.

Pesty pellavavaate kannattaa oikaista huolellisesti kuivumaan, mieluusti henkarille, jotta vaatteeseen ei tule heti kuivuessaan voimakkaita ryppyjä tai painaumia. Silityksen voi siis skipata, mutta halutessaan silityksen voi suorittaa nurjalta puolelta, jotta pellavan kiilto säilyy.

 

Voiko pellavaa käyttää vain kesällä?

Kesällä pellavan ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, mutta tämä ihanan hengittävä ja kevyt materiaali toimii erinomaisesti käytössä ympäri vuoden. Erityisesti erilaiset sekoitemateriaalit toimivat mainiosti ryhdikkäissä bleisereissä, housuissa ja kauluspaidoissa, joita käytät niin kesän lomilla kuin talvella toimistossa.

Ja jos omistatkin erityisen kevyen ja kesäisen pellavamekon, -paidan tai -housut, joita koet haastavaksi käyttää muina vuoden aikoina, muista tämä: kesä tulee uudestaan taas ensi vuonna! Kun panostat laadukkaisiin ja ajattomiin pellavavaatteisiin, saat niistä kesäkumppanin vuosiksi eteenpäin.

 

Miesten kattava pellavavalikoima pidetyimpiin kesähetkiin

Miesten laadukkaasta pellavavaatteiden valikoimastamme löydät niin tyylikkäät kauluspaidat, rennot shortsit, trendikkäät pellavahousut kuin puvut ja bleiseritkin. Löydä omat lempivaatteesi kesän kepeisiin hetkiin - selaa valikoimamme uusimpia pellavatuotteita alta tai katso koko pellavavalikoima TÄÄLTÄ.

Lempivaatevalmentaja apuna vaateostoksilla

Tavoitteemme on, että vaatekaapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaillemme Lempivaatevalmentajat, pukeutumisen asiantuntijat, jotka tarjoavat pukeutumisneuvontaa, ratkovat tyylipulmia ja ovat apuna oman tyylin löytämisessä. Lempivaatevalmentajamme ajankohtaisilla vinkeillä löydät uudet lempivaatteesi ja saat niistä enemmän irti.

Jos kaipaat apua missä tahansa pukeutumisen pulmissa, voit kääntyä Lempivaatevalmentajamme puoleen. Lempivaatevalmentaja voi auttaa oman tyylin täsmentämisessä, arjen puvuston koostamisessa, vaatteiden yhdistelyssä tai vaatekaapin uudistamisessa täsmähankinnoilla helposti ja nopeasti - ilman sovituskopissa turhautumista.

Tavoitteena on, että vaatekaapissasi on vain vaatteita, joita todella pidät. Lempivaatevalmentaja on maksuton palvelu Kekäle Kanta-asiakkaille (muille 29,95 e/tunti). Lue lisää palvelusta ja varaa oma aikasi!