ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Vain tänään: Makian normaalihintaiset tuotteet -30%

NAISET | MIEHET | LAPSET

 

Vain tänään: KN Kati Niemi asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Balmuir vaatteet & asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Katse kohti kesää - Pukeutumisen ilo ei ole peruttu

Kevät 2020 tullaan muistamaan poikkeustilanteesta, joka koskettaa meistä jokaista - elämmehän yhdessä sen keskellä. Vielä nyt on epäselvää, miltä maailma näyttää tämän jälkeen ja se ymmärrettävästi saattaa aiheuttaa hämmennystä.  Moni rakastamamme sekä odottamamme asia on peruttu ja oman ja läheistemme turvallisuuden vuoksi olemme velvoitettuja pysyttelemään kotisohvilla vältellen ylimääräisiä sosiaalisia kontakteja. Tilanne on vakava ja vakavasti se onkin otettava, mutta pyritään silti säilyttämään ilo elämässämme - kun mieliala pysyy korkealla ja hymy huulilla, on tästä keväästä jo pieni siivu pelastettu.

Toivoisimme, että kevät ja kesä 2020 muistetaan myös positiivisista asioista. Ehkä ilahduit naapurisi vilpittömästä avuntarjouksesta, vanhan ystäväsi puhelusta tai siitä ajasta, jonka sait viettää oman perheesi kanssa. Ehkä löysit sisältäsi uutta energiaa, jonka keskitit poikkeuksellisina aikoina poikkeuksellisiin asioihin.

Yksi meistä aloitti uudelleen kauan kateissa olleen harrastuksensa, toinen siivosi vihdoin varaston, jonka siivoamista on siirtänyt vuosikausia ja kolmas ehkä keskittyi vihdoin myös itseensä. Iloa kun voi löytää monenlaisista asioista.

Asioita, joita ei taatusti ole peruttu:

 

Kevätauringon lämmöstä nauttiminen.

Rakkaimpiemme huomioiminen.

Maratonpuhelut ystävien kanssa. 

Pienistä asioista iloitseminen.

Hidastaminen ja kotoilu.

Itsensä hemmottelu.

Pukeutumisen ilo.

Unelmoiminen.

Koska meillä ei ole nyt muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä, pysähdytään sitten oikein kunnolla. Tämä kevät on oivallinen hetki keskittyä itselle rakkaisiin asioihin, joihin muutoin ei tunnu olevan aikaa. Lue vaikka loppuun kaikki kirjahyllyn keski jääneet kirjat, opettele vihdoin leipomaan herkullisia korvapuusteja tai aloita jokin muu projekti, jonka aloittamista olet lykännyt liian kauan. Suosittelemme käyttämään muutaman kotipäivän myös vaatekaapin selailuun, vaikka päivät kuluisivatkin lähinnä kotivaatteissa kotoillen.

 

 

Ehdotuksia siitä, mitä kaikkea voit tehdä kevään ja kesän kynnyksellä: 

  • Siivoa eteisen kaapit. Kenelläpä ei olisi ahdasta eteisessä? Pese talvitakit, harjaa ja lankkaa talvikengät ja tee eteiseen tilaa uudelle sesongille. Villahuivit, pipot ja muut talviset asusteet voi pian hyvillä mielin pakata odottamaan seuraavaa syksyä. Puhdas ja väljä eteinen on kutsuva, mutta myös helpottaa arkea. Jos kaipaat apua talvitakkien pesuun, voit kurkata artikkelimme siitä, miten peset ja huollat talvitakit oikeaoppisesti.

 

  • Huolla vaatekaappisi neuleet. Talven monikäyttöisimmät vaatekappaleet, neuleet, ovat pikkuhiljaa myös ansainneet hyvin ansaitun levon. Huolla neuleet hyvin ennen kuin nostat ne talvisäilöön. Ohuemmat neuleet menevät toki hyvin ympärivuoden, joten ihan kaikkia ei kannata pakata ylähyllyille. Onko villakampa ja neuleiden pesu vierasta? Lue neuleoppaamme ja olet neulehuollon mestari!

 

  • Inspiroidu sesongin muodista. Tutustu kauden trendiin huvin vuoksi tai mieti, olisiko jotain, mitä vaatekaappisi tarvitsee kevättä ja kesää varten. Voit hoitaa shoppailun kotisohvalta käsin nyt, kun siihen on aikaa ja nauttia kesän tullen sitten uusista upeista vaatteistasi. Tutustu sesongin trendikatsaukseen ja valitse omat suosikkitrendisi. 

Millainen on sinun unelmiesi kesä?

Haaveilun jos jonkun voimme tehdä kotisohvalta käsin. Kun nykyhetki kaipaa piristystä voimme yksinkertaisesti sulkea silmät ja keskittää fokuksen tulevaan. Ehkäpä mielikuvissa siintää kesän aurinkoiset päivät, piknikit ystävien kanssa taikka mökkisaunan jälkeinen raukeus. Unelmoinnin äärelle on hyvä pysähtyä ja kerätä unelmista voimaa harmaisiin päiviin.

Unelmien kesä - apukeinoja haaveiluun: 

  • Tee itsellesi soittolista, joka on täynnä kesäisiä suosikkikappaleitasi. Kerää soittolistalle vanhoja lemppareitasi, jotka saavat aikaan nostalgiaryöpyn, mutta myös uusia tuttavuuksia. Uutta musiikkia etsimällä ja kuuntelemalla saat kulutettua illan jos toisenkin. Tuotoksena on juuri sinun makuusi räätälöity soittolista, joka ilahduttaa taatusti kesäkuukausina. 

 

  • Kirjoita lista asioista, joita haluaisit tehdä tulevana kesänä. Jos intoudut oikein kunnolla, voit myös tehdä visuaalisen unelmakartan kesästä. Visuaalisen unelmakartan voi tehdä lehtileikkeistä tai vaikkapa digitaalisessa muodossa Pinterestiä apuna käyttäen. Unelmakarttaan taltioidut asiat toteutuvat usein kuin itsestään ja karttaan on mukava palata sitten kesän jälkeen. 

 

  • Kaiva kesävaatteet esiin ja tee niille huolellinen huolto ennen käyttöönottoa. Ompele repsottavat napit, silitä tai höyrytä ryppyiset hameen helmat ja suunnittele valmiiksi asukokonaisuuksia. Voit samalla myös kartoittaa tulevan kesän vaatetarpeita ja aloittaa niiden metsästämisen. Ehkäpä vaatekaappi kaipaa uutta kukkamekkoa ja onnistut bongaamaan juuri itsesi näköisen mekon kevään alennusmyynneistä. 

Jos kaipaat lisää lukemista sohvannurkkaan, voit tutustua Inspiroidu-osiomme antiin. Sieltä löydät niin trendikatsauksia, vinkkejä vaatehuoltoon kuin muita hyödyllisiä artikkeleja liittyen pukeutumisen ilon mielenkiintoiseen maailmaan.

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa