Ladataan kassaa...

Tilaa lahjat 18.12. mennessä niin saat ne kotiin ennen Joulua | Yli 50 e tilauksiin ilmainen toimitus | Pidennetty palautusaika 10.1.2020 asti

Neuleet -20% | NAISTEN NEULEET | MIESTEN NEULEET

joululahjat alle 50e alle 100e alle 150ejoululahjat alle 50e alle 100e alle 150e

Parhaimmat ja pehmeimmät joululahjat naisille, miehille ja lapsille

Joulu on tunne ympäröivistä sukulaisista, höyryävästä glögimukista ja lempeän rauhallisesta tunnelmasta. Ajasta, jonka saa viettää omien läheistensä kanssa, nautiskellen pitkien pyhien tuomista vapaapäivistä. Jouluun kuuluu meillä kaikilla hieman erilaisia asioita. Toiselle joulu tarkoittaa pitkän ruokapöydän ääreen kokoontuvia ystäviä, toisella se tiivistyy oman perheen kanssa jaettuihin hetkiin. Jokainen joulu on erilainen ja erinäköinen!

Yksi yhdistävä perinne jouluun kuitenkin kuuluu: lahjojen valinta ja niiden antaminen omalle lähipiirilleen. Parhaimpien lahjojen taakse kätkeytyy ajatus: juuri tästä uskoisin lahjansaajan pitävän. Lisäksi me uskomme, että lahjojen pitää päästä käyttöön ja myös pysyä hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta. Siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita. Paras joululahja on sellainen, joka jää päälle!


Joulun parhaat paketit Kekäleeltä - tilaa lahjat helposti netistä tai tule ostoksille myymäläämme


Tiesithän että voit rajata tuote-kategorioitamme vaikkapa hinnan tai brändin mukaan? Tällä kertaa helpotimme työtäsi ja jaoimme tuotteet puolestasi hinnan mukaan. Alta löydät lahjaideoita naisille, miehille sekä lapsille, kolmesta eri hintakategoriasta.

Äidille, siskolle tai vaikkapa tyttöystävälle löytyy valikoimastamme niin kauniita sisustustuotteita kuin pehmoisia asusteitakin. Isälle, veljelle, poikaystävälle tai ukille paketoidaan pehmoisia neuleita tai laitetaan kerta heitolla alusvaatelaatikko uusiksi. Lasten pehmoiset paketit pitävät sisällään suloisia yöasuja ja reippaita trikoovaatteita arkiseen temmellykseen. Löydät lahjan niin vastasyntyneelle kuin kouluikäiselle! 

Tervetuloa ostoksille - Pehmeimmät lahjapaketit shoppaillaan nyt!

Tilaa lahjat 18.12 mennessä niin saat ne kotiin varmuudella ennen Joulua. Tarjoamme lisäksi pidennetyn palautusajan - voit palauttaa tuotteet 10.1.2020 asti.

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 11 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 100 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-17):

020 7010 300 
asiakaspalvelu@kekale.fi