Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää
joululahjat alle 50e

Parhaimmat ja pehmeimmät joululahjat naisille, miehille ja lapsille!

Joulu on tunne ympäröivistä sukulaisista, höyryävästä glögimukista ja lempeän rauhallisesta tunnelmasta. Ajasta, jonka saa viettää omien läheistensä kanssa, nautiskellen pitkien pyhien tuomista vapaapäivistä. Jouluun kuuluu meillä kaikilla hieman erilaisia asioita. Toiselle joulu tarkoittaa pitkän ruokapöydän ääreen kokoontuvia ystäviä, toisella se tiivistyy oman perheen kanssa jaettuihin hetkiin. Jokainen joulu on erilainen ja erinäköinen!

Yksi yhdistävä perinne jouluun kuitenkin kuuluu: lahjojen valinta ja niiden antaminen omalle lähipiirilleen. Parhaimpien lahjojen taakse kätkeytyy ajatus: juuri tästä uskoisin lahjansaajan pitävän. Lisäksi me uskomme, että lahjojen pitää päästä käyttöön ja myös pysyä hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta. Siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita.

 

Joulun parhaat paketit Kekäleeltä!

Tiesithän että voit rajata tuotteitamme aina vaikkapa hinnan ja brändin mukaan? Tällä kertaa helpotimme työtäsi ja jaoimme tuotteet puolestasi kategorioittain. Alta löydät lahjaideoita naisille, miehille sekä lapsille, kolmesta erillisestä hintakategoriasta! 

Äidille, siskolle tai vaikkapa tyttöystävälle löytyy valikoimastamme niin kauniita sisustustuotteita kuin pehmoisia asusteitakin. Isälle, veljelle, poikaystävälle tai ukille paketoidaan pehmoisia neuleita tai laitetaan kerta heitolla alusvaatelaatikko uusiksi. Lasten pehmoiset paketit pitävät sisällään suloisia yöasuja ja reippaita trikoovaatteita arkiseen temmellykseen. Löydät lahjan niin vastasyntyneelle kuin kouluikäiselle! 

Tervetuloa ostoksille!

Voit tilata joulun pehmeimmät ja parhaimmat paketit suoraan verkkokaupastamme. Muistathan, että verkkokaupasta ostetut joululahjat ehtivät perille jouluksi, kunhan tilaus on tehty 18.12.2018 mennessä. Voit myös käydä vierailemassa palvelevassa myymälässämme, jossa myyjämme voivat auttaa sinua lahjojen valinnassa! 

Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi