Ladataan kassaa...

ALE jopa -70%
NAISET | MIEHET | LAPSET

Kekäle - Joensuu

Täältä löydät 11:sta palvelevan Kekäle-myymälän yhteystiedot sekä kurkkaukseen laajaan merkkivalikoimaamme. Tervetuloa lähimpään Kekäle-myymälääsi sovittelemaan ja löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään!


Joensuun myymälä

Kauppakatu 20,
80100 Joensuu

Aukioloajat

Arkisin: 10-19
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: Suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Myymälän yhteystiedot

Myymälän puhelinnumero: 040 190 0311

Minna Antikainen (kuva)

Aluemyymäläpäällikkö

Minna Antikainen

Myymäläsivu template (kuva)

Palveleva vaatekauppa Joensuussa

Vaatemyymälämme sijaitsee Joensuun keskustassa Kauppakadulla aivan torin laidalla. Myymälä on palvellut Joensuussa asiakkaitamme jo vuosikymmenien ajan. Liikkeestä löydät paljon merkkivaatteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Miesten vaatteet

Miesten valikoimasta löydät mm. laadukkaat kauluspaidat, talvitakit, farkut, neulepuserot sekä pikkutakit. Tyylikkäistä vaatevaihtoehdoista vastaavat esimerkiksi Gant, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Olymp, Turo Tailor ja monet muut vaatemerkit.

Naisten vaatteet

Vaateliikkeestämme löytyy naisille kattavasti kaikki vaatteet, kuten farkut, talvitakit, topit, mekot ja neuletakit. Naisten vaatemerkeistä myymälästä löytyy mm. VILA, Gerry Weber, Tommy Hilfiger, Very Nice, Ted Baker ja S.T.I.

Lasten vaatteet

Pikkuväelle valikoimastamme löytyy kattavasti kaikki lasten vaatteet, kuten neuleet, housut, paidat, mekot ja juhlavaatteet. Lasten ulkoiluun löytyy ulkovaatteet kuten haalarit, takit, ulkoiluhousut ja sadevaatteet. Lasten valikoimaamme kuuluvat mm. merkit Reima, Papu, Name It, Levi’s ja Mini Rodini.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.
Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään.