Ladataan kassaa...

Naisten norm. hintaiset mekot -15% koodilla JUHLA - voimassa 17.11. asti | NAISTEN MEKOT

Isänpäivä lahjaideat 2019

Millainen isä sinulla on? Sellainen on myös isänpäivälahja! 

Isänpäivä 2019 lähestyy huimaa vauhtia! Oletko sinä jo hankkinut isänpäivälahjan maailman parhaalle isälle? 

Jos isänpäivän lahjaideat eivät ole vielä selvät, me voimme auttaa! Kokosimme erilaisia mahtavia lahjoja, erilaisen mahtaville isille! Jokainen ansaitsee oman pakettinsa, mutta sisältöä kannattaa toki miettiä oman isän mielenkiinnon kohteiden ja persoonallisuuden mukaan. Turhan usein isää muistetaan suklaalevyllä ja raaputusarvalla. Ajatus on toki tärkein, mutta miten mukavaa olisi antaa lahja, joka oikeasti tulisi ahkeraan käyttöön? Olisiko sinun isälläsi tarve uudelle kauluspaidalle tai viihtyisikö hän ehkä paremmin rennossa hupparissa? Listaltamme löytyy myös ahkeran saunojan unelmalahja sekä tyylikkäät asusteet isälle kuin isälle! 

Kurkkaa millaisia isänpäivän lahjaideoita me suosittelemme erilaisia isejä ilahduttamaan!

Ikiliikkuja

Menevältä isältä ei virtaa puutu ja tätäköhän me muut kadehdimme! Ikiliikkuja heilahtaa aamutuimaan sängystä ylös ja pysyy liikkeessä koko päivän tämän jälkeen. Päivä täyttyy urheiluharrastuksista, muksujen kanssa telmimisestä ja kotona nikkaroinnista. Aktiivinen elämäntyyli vaatii omat tuotteensa ja välillä tyylissä saattaisi olla toivomisen varaa. Sporttisinkin faija kuitenkin takuuvarmasti arvostaa hyvännäköistä hupparia, joka sopii niin harrastamiseen kuin vähän parempaankin menoon. 

Kotoilija

Tämä isi viihtyy kotona eikä häpeä myöntää sitä! Mitä ikinä työpäivän aikana tapahtuukaan, se unohtuu kun työvaatteet vaihtuvat kotoisaan oloasuun ja isä siirtyy lempipuuhansa pariin. On se sitten telkkarimaraton tai kotiruuan kokkailu, tämä isä tarvitsee lahjaksi mukavan vaatekerran, jossa kehtaa käydä avaamassa ulko-oven yllätysvieraillekkin! 

Unikeko

Onko sinun isääsi siunattu uskomattomilla unenlahjoilla? Unikeko-faija nukahtaa alta aikayksikön, jos vain kerkeää päänsä johonkin nojaamaan. Ideaalein tilanne tietysti olisi se, että isällä olisi tilaisuus arjen luksukseen eli kunnon päiväuniin silloin kun tilanne niitä vaatii. Onpa paras koisauspaikka sohvannurkassa tai omassa sängyssä, päikkärit muuttuvat astetta paremmiksi laadukkailla univaatteilla.

Uraputki-isä

Uraputki-isä viilettää nimensä mukaisesti paikasta toiseen, kännykkä korvalla ja salkku toisessa kädessä. Työ pitää kiireisenä ja siitä syystä onkin ehdottoman tärkeää, että peruspuvusto ja asusteet ovat kunnossa. Päivitä isän lompakko uuteen ja sujauta sen sisälle vielä vaikka muksujen koulukuvat. Matkusteleva isä puolestaan saattaisi ilahtua toimivasta toilettilaukusta, joka imaisee sisäänsä kaiken tarvittavan niin perheen lomareissuille kuin lyhyille työmatkoillekkin. Laukkuje, lompakkojen ja toilettilaukkujen valikoima on kattava, valitse sieltä vaan isälle suosikki!

Isoisä

Muista hemmotella myös isoisää, hänkin on varmasti oman pakettinsa ansainnut! Papan pakettiin pakataan tänä vuonna lämpöinen neulepaita! Muista kysäistä koko ennakkoon niin ostaminen helpottuu! Rento malli sopii monenlaisen isoisän vaatevarastoon ja laadukkaat materiaalit eivät kutita herkkää ihoa. Kurkkaa laaja neulevalikoimamme, takaamme että löydät sopivan mallin ja koon! 

Tyylitaituri

Tämä isäukko on tarkka tyylistään ja mikäpäs siinä, me jos jotkut arvostamme pukeutumisesta kiinnostuvia isejä! Tyylitaituri-isä osaa varmasti arvostaa pehmoista pakettia, mutta sormi saattaa mennä suuhun, kun yrittää keksiä sopivaa paketoitavaa. Apuun rientää asusteet! Löydät valikoimastamme ajattomia ja tyylikkäitä asusteita, jotka solahtavat tyyliin kuin tyyliin. Nahkainen vyö tai sormikkaat on helppo valinta, joille taatusti tulee käyttöä vuosiksi eteenpäin. Lämmin pipo tai tyylikäs kaulahuivi puolestaan lämmittävät talven kylmät kuukaudet. 

Saunatonttu

Saunoja-isä lämmittää saunaa sellaista tahtia että hyvä kun muihin puuhiin kerkeää. Kylpeminen on meinaan harrastus sekin ja jos siitä on oikein innoissaan, voi saunoa vaikka joka päivä. Hieman maltillisempikin saunoja tosin arvostaa pehmoista kylpytakkia, joita meillä löytyy valikoimastamme ilahduttavan montaa erilaista. Kunnon kylpytakki kruunaa saunahetken, kun siihen voi kääriytyä vilvoittelemaan löylyjen päätteeksi. 

Nuori faija

Mitä ostaa uudelle isälle, sellaiselle, joka saattaa viettää vaikkapa vasta ensimmäistä isänpäiväänsä? Tällöin ostosvastuu on vielä täysin kumppanilla ja hyvä idea voisikin olla hemmotella isää jollain oikein mieluisalla. Uudet vaatteet ja asusteet hoitavat homman kotiin ja ilahduttavat nuorta isää satavarmasti! Onneksi valikoimastamme löytyy merkkejä ja valikoimaa myös näille iseille. Kurkkaa brändilistamme kuumimmat, kuten Makia, Billebeino, Levi's tai The North Face!

Kurkkaa myös kattava lahja-kategoriamme, josta löydät hukeita lahjaideoita isälle kuin isälle!

Sitten vain kipin kapin verkkokauppaan tai myymäläämme ostoksille ja ideoimaan! Myymälässämme voit pyytää apua lahjan valintaan myös asiantuntevilta myyjiltämme. Jos päädyt shoppailemaan isänpäivälahjan netistä, jätä tilaus 4.11 mennessä, jotta se ehtii varmasti luoksesi paketoitavaksi ennen isänpäivää!

 

PS. Jos nämäkään vinkit eivät auttaneet, muista että isää voi aina myös muistaa lahjakortilla. Saat ostettua lahjakortin suoraan myymälästämme!

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 11 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 100 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-17):

020 7010 300 
asiakaspalvelu@kekale.fi