ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Myymälämme ovat avoinna - Katso poikkeusaukioloajat

Vaatteita kesähetkiin -30% |NAISET | MIEHET |

Tervetuloa inspiroitumaan kevään uutuuksista

Kevään ensimmäiset merkit herättelevät talven yli uinuneen inspiraation. Samaa vauhtia kun valo lisääntyy, myös pukeutumisinpiraatio kasvaa. Kekäleellä kevään ensimmäiset tuulahdukset näkyvät uusien trendien rantautumisena, vaatekaapin uudelleenjärjestelemisenä sekä tietysti kevään uutuuksien saapumisena myymälään. 

Ajankohtaiset sisältömme käsittelevät trenditaivaan uusia tuulahduksia, joista inspiroitumalla pukeutuminen saa uutta, kaivattua säpinää sekä vinkkejä, joiden avulla koostat vaatekaapistasi mahdollisimman toimivan uudelle sesongille. Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme!

 

Mikä sinua inspiroi keväällä 2020?

Naisten ja miesten muoti on kuluvina vuosina ollut monimuotoista, runsasta ja mielenkiintoista, eikä tämä fakta tule muuttumaan vuonna 2020. Uusi vuosikymmen starttaa vahvana ja tuo mukanaan uuden, raikkaamman ja vaaleamman väripaletin, laadukkaita materiaaleja sekä mielenkiintoisia kuoseja sekä yhdistelmiä. Kokosimme sinulle alkuvuoden trendit pähkinänkuoreen, jotta voit inspiroitua ja poimia niistä mieluisat omaa tyyliäsi piristämään. 

Kevätkärpäsen purema saattaa aiheuttaa tarvetta suursiivoukselle. Ulota siivousvimmasi myös vaatekaappiin ja käy ajatuksella läpi kaapin uumenet. Talviset kamppeet joutavat lepäämään pakkaskelien päättyessä kun taas kevyemmät vaatteet kannattaa kaivaa paraatipaikalle. Kevät on oivaa aikaa myös huoltaa vaatteittasi, jotta ne pysyvät käytössä pitkään hyvänä. Vie villakangastakit pesulaan, pese untuvatakit ennen säilöön laittamista ja ompele tai ommelluta vaatteet, jotka vaativat sitä. Puhdas ja hyvin järjestelty vaatekaappi inspiroi pukeutumaan!

Lue lisää

Onko kevätinspiraatio huipuissaan, mutta vaatekaapista ei silti tunnu löytyvän päälle puettavaa?

 

Ennen kuin lähdet ostoksille, on järkevää käydä olemassa olevat vaatteet ajatuksella läpi. Kunnollisen siivouksen ja läpikäynnin jälkeen tunnistat helpommin myös puutteet ja tarpeet. Usein toimimattoman vaatekaapin ongelma piilee sen peruspilareissa. Vaatekaapin peruspilarit saattavat puuttua kokonaan, eivät pääse täyteen potentiaaliinsa tai vaativat kipeästi päivitystä. Välillä ongelma ratkeaa vaatekaapin uudelleenjärjestämisellä tai uusien yhdistelmien miettimisellä, toisinaan on syytä lähteä kaupoille etsimään uusia lempivaatteita.

Personal Shopper

Kaipaatko apua pukeutumisen suhteen? Varaamalla ajan maksuttomaan ja henkilökohtaiseen Personal Shopper -stailauspalveluumme pääset ammattitaitoisen myyjämme tyylitietoisiin käsiin. 

 

Vinkit farkkuostoksille

Täydellisesti istuvien farkkujen ostaminen ei ole helppoa - varsinkaan netistä. Farkkuostamisen oppaamme avulla et tee enää hutiostoksia, jotka jäävät käyttämättömänä kaappiin pölyttymään.

 

Click & Collect

Shoppaile helposti netistä, varaa haluamasi tuote myymälään ja tee ostopäätös paikan päällä sovituksen jälkeen. Click & Collect -palvelu tekee shoppailusta helpompaa kuin koskaan ennen. 

 

#inspiroidukeväästä

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettuna 21.-22.5. välisen ajan. Voit olla tänä aikana meihin yhteydessä meilitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa